Random

Pizzafredag

Niki kom hem ifrån sin jobbresa i Berlin igår och vi hade inte sett varandra sen midsommar. Har så saknat honom. Vi bestämde att vi tar en cityhelg men historiens lugnaste program. Vi båda har haft ganska intensiva veckor och en stadshelg med inget mer innehåll än att hänga med varandra känns som världens lyxigaste grej. Jag dukade, drog på mig en skön klänning och plockade upp honom från flygplatsen vid åttatiden. Sen serverade jag en iskall corona och så bakade vi pizza. Gick väldigt bra fram till det att jag plockade ut pizzan i ugnen och lyckades välta ut den upp och ner på golvet. Blev bara en stor geggpöl med deg på. Lite hundhår med också. Bra Lina. Så istället för min pizza woltade vi hem pizza från Dennis som dök upp 40 minuter senare. Ingen katastrof här inte, utan pizza blev det. Fördelarna med att bo i stan.

På tal om att bo i stan. Jag vet att jag sagt att vi letat efter hus. Men vet ni, när jag kom hem från Värnamo i måndags så kände jag att nej. Jag behöver den här borgen ett tag till. Älskar verkligen den här lägenheten med vårt stora badrum, öppna kök och allt vad Berghäll har att erbjuda utanför dörren. Ska bo här vår första tid som föräldrar och så tar vi flytteriet senare. Behöver Tredje Linjen lite till. Någon som vill köpa ett bord? Behöver bli av med det här. Har känt mig väldigt smal den senaste veckan. Nästan blivit orolig eftersom jag knappt känt av Bernie. Men jäklar vilken kick han väckte mig med idag. Andades ut och tackade honom för att han sa hej ordentligt. Väldigt väluppfostrad kille.Efter pizzan drack vi öl (Niki öl och jag alkoholfri Happy Joe cider) i soffan och pratade veckan som varit. Klarade oss till midnatt innan vi båda däckade. Så mysigt att han är hemma igen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *