Random

Yogaretreat på en härlig holme i Kroatien

Två gånger om året ordnar min fina svärmor Gaby yogaretreats i den Kroatiska skärgården. Är du en älskare av både sol, yoga, god mat och dryck så vill jag varmt rekommendera denna resa. Gabys koncept går ut på att kombinera yoga med allt annat härligt i livet. Bara för att man yogar dagligen behöver man inte skippa rosévinet på kvällen. En hälsoresa med frihet i en vacker kroatisk skärgård, där man bor i nyrenoverade villor vid havet i den lilla byn Murter. Jag har själv bott i två av villorna och älskade verkligen mitt liv där.

Resan passar alla oavsett ålder, bakgrund, i sällskap eller om du reser ensam. Gaby är dessutom en härlig lärare som pratar både svenska, tyska, engelska och en del finska. Jag och Niki kommer tyvärr inte med i år eftersom vi är i Grekland på bröllop och efter det har jag flygförbud. Annars hade vi gärna kommit med och myst.

 

När:  20-27.9 eller 27.9-4-10. Fredag till fredag.
Var: Murter, Kroatien
Yoga: Två yogaklasser per dag (90 minuter Rise&Shine och 60 minuter Evening Flow)
Priser: Från 735€

 

Mer info om Travel&Treat Kroatien hittar du här: http://www.gabysyoga.com/travel-treat/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.