Gravid

Strukturultraljudet

Imorse var det dags för vårt andra ultraljud. Var så nervös när vi svängde in på Bulevarden med våra elskootrar. Den här gången fick vi en finlandssvensk barnmorska så hela sessionen gick på svenska. Även om engelska är okej för mig känns det ändå lite bättre när just Bernierelaterade grejer görs på svenska. Vissa ord har man kanske inte full koll på så att få göra det på sitt modersmål underlättar verkligen. Vi började med att direkt kolla magen och tarmarna och allt såg bra ut. Kändes som en sten släpptes från mitt bröst. Wooooop. Därefter gick vi igenom hela Bernie som visade sig vara ett prima foster. Inga konstigheter. Bernie mår bra och Bernie är helt normal. ÄR SÅ GLAD! Tack världen för att Bernie är frisk. Sån jäkla lycka. Puuuuh!

Könet då? Jo, vi tog reda på könet men vi bad henne skriva ner det på en lapp istället för att säga det till oss. Nu ligger lappen i min handväska och bränner. Vi tänkte att vi öppnar den tillsammans på flygplatsen senare idag över en drink. Så himla spännande. Vad tror ni Bernie är?
Fick även reda på att moderkakan sitter i bakväggen så allt det där pickandet jag känner är faktiskt sparkar. Lite coolt ändå.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.