Random

Husvisning och provkörning

Hej från vuxenlivet. Kikade på ännu ett hus i Kottby innan idag. En funkisvilla från 30-talet med renoveringsbehov. Hade kanske tänkt att det skulle vara i lite bättre skick än vad själva huset faktiskt var. Det positiva med dessa 136 kvadrat var att själva huset var fantastiskt med original trägolv, häftiga detaljer, stor och igenvuxen trädgård, massa potential, inga fuktskador, nya rör och nytt värmesystem. Sen till det negativa att hela huset skulle behöva totalrenoveras. Inte ens att göra lite i taget skulle vara möjligt. Det här projektet skulle nog vara ett sådant som skulle resultera i skilsmässa. Hehe.

Så vi tackade för oss och gick vidare med den lärdomen. Det är lite det vi gör just nu. Försöker lära oss. Vad vill vi ha? Var vill vi bo? Vilken typ av boende? Vi har inte bråttom. Vårt nästa hem kan ta två år att hitta och det gör ingenting. Vi tänker att den här gången får det gärna ta lite tid. Under tiden ska vi blir experter. Men ja, hade vi haft 200 000€ extra till renoveringar hade det här kanske varit en gogo. Men inte idag.
Efter vår en timmes privatvisning körde vi vidare till bilbutiken och provkörde en bilmodell som vi är sugna på. Mycket nöjda med den biten så det kan hända att det är en sådan det blir. Får hem kostnadsförslag på den imorgon. Tar ändå ett tag att få hem den från fabriken så kan vara bra att vara ute i god tid. Tänk så gamla vi har blivit, Niki och jag. Går på husvisningar och testkör suvar som fritidssysslor. Så kan det gå.

Avslutade kvällen med middag hos Nikis syster Hanna med familj på Skatudden. Bra dag ändå.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *