Helg

Sommartider

Niki har åkt till Rumänien för helgen på sin kompis Axels svensexa (poltare) och jag hänger med mina föräldrar på landet. Körde ut direkt efter jobbet och möttes av en glad hund och en grillandes pappa. Grannarna var nämligen bjudna på middag och jag anlände lägligt nog precis i tid till fördrinken. Var helt slut efter jobbveckan och väldigt hungrig så var så nöjd med att få slå mig ned vid ett dukat bord med ett glas alkoholfri rosé i tassen. Fredagen kunde börja. Till middag serverades grillade koftabiffar, nypotatis, sallad och tsatsiki. Mycket smarrigt, Kanske livets mest dekorativa blomma ändå. Till och med lupinhatare måste hålla med om den saken. Här i en klong-vas Till efterrätt hade min faster Madde lagat rabarberpaj. Både vacker och god. På lördagsförmiddagen tog pappa och jag ut segelbåten på en seglats runt Jakobsramsö. Vädret var strålande och vinden väldigt ojämn. Ibland gick det undan ibland gick det väldigt långsamt. Men framåt gick det. Som högst sju knop. Pappa fick ta rodret idag och jag ansvarade över segel. Mycket bra kombo.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.