Random

Freitag

Varje fredag vaknar jag av Nikis fredagsväckning vilket innebär en brutal dansk låt (DEN HÄR). Artisten frågar vilken dag det är idag och räknar därefter upp alla veckans dagar på danska innan den skriker FREITAG och så dunkar det på. Ja, vad ska man säga? Jag vaknar i alla fall. Gick i alla fall upp och ut med hunden. Sen fixade jag några grejer och pratade bland annat med pappa i telefon. Plötsligt kom jag på mig själv med att jag inte visste om jag gav hunden frukost eller inte? Inget minne av det alls? Ibland känns det som om delar av min hjärna har försvunnit och jag vet inte vart den tog vägen? Jättekonstigt. Så jag gav henne en deciliter till av hennes torra pripplor. Antingen har hon nu fått fyra deciliter till frukost eller sen bara en. Högst oklart. 

Idag är det i alla fall fredag och det regnar ute. Regn innebär att det är ungefär lika meningslöst för mig att fixa håret som att plocka upp en leksak en ettåring just tappat från sin stol, Tre sekunder senare är det ändå samma situation som tidigare. Så jag får se ut som ett rufsigt troll. Efter jobbet ska jag ta hunden och bilen och köra ut till Ingå och pappa. Vi ska äta falukorv som han har tagit med sig från Sverige. Jag ser mer fram emot denna måltid än vad jag skulle göra om jag skulle gå till en Michelin-restaurang. Den nivån på matintaget just nu. FALUKORV! Så jäkla gott. Nu jag jobba (dvs fortsätta bygga en robot). Hörs sen! Puss!
Titta här, en klassisk spegelselfie. Notera att min telefon numera är gul.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *