Random

Fredagslugnet

Hej från Ingå. Tänk att jag inte har varit här på hela maj månad. Lite konstigt ändå med tanke på att Ingå bara ligger en timme bort med bil. Pappa kom tillbaka till landet från Sverige i måndags så jag åkte hit för helgen för att ta det lugnt och hänga med honom. Niki blev kvar i stan för att vara på ”stand by” för sitt nya jobb. Tror i och för sig mest att han tycker att det är lite kul. Annars är det full försommar här. Allt blommar, luften är frisk och havet är kyligt. Är jag modig inleder jag morgondagen med ett dopp. Kan hända att jag inte är riktigt så modig. Än.

Tänkte försöka ge mig på att tillverka rabarbersaft imorgon. Har fått det på hjärnan sedan jag drack det på BasBas. Om någon här sitter inne på ett bra recept så får hen jättegärna dela med sig. Nu sängen med en bra bok. Natti.

Mys!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *