Random

En annan typ av AW

Ska vi fortsätta lite på det extraordinära AW-temat? Det tycker jag att vi gör. Efter dagens jobb träffades nämligen jag, Fanny, Pio och Linn på Bar Cons terass för en AW. Vi jobbade ihop förut och tillsammans med Sandis som numera bor i Stockholm hade vi kanske livets roligaste tid när det kom till jobb. Ingen av oss jobbar kvar på det företaget idag utan pysslar med annat men vänskapen består. Himla fint ändå.

Så vi tog uppdateringsrundan, hur mår vi? vad gör vi? vad händer ? Sen ägnade vi såklart en halvtimme på samtalsämnet svenska bloggare (vi jobbade väldigt mycket med influencers). Ni vet det vanliga funderingarna: Bloggbevakning, Har Blondinbella flippat, Ska Dasha sälja sin lägenhet eller inte, Maggans bröllop, Bianca Ingrossos relation (igen) och så vidare. Älskar att vi alla är lika insatta. Hehe.

Hittade även Jonski på terassen i annat celebert sällskap som snällt nog tog en bild på oss.  Tack Jonski <3


Väl hemma kröp jag ner i badet. Lyssnade genom dörren på hockeymatchen Sverige-Finland och förstod då att det var ganska jämt. Hejade ”in the smyg” på Finland eftersom att hockeyvinster är så mycket viktigare för Niki. Mitt eget hockeyintresse är ganska obefintligt och dessutom vinner Sverige ändå ganska ofta. Är det något man ska unna det finska folket så är det hockeyvinster. Vilket land Bernie sen kommer att heja på i framtiden ska bli intressant att se.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.