Random

Fredagslistan

Vad är du glad för idag?
Att jag tog tag i ett samtal som jag verkligen inte sett fram emot att ta. Drog av plåstret helt enkelt och så visade det sig inte vara så farligt som jag hade byggt upp i mitt huvud. Känner mig tio kilo lättare om hjärtat.

Vad har du på dig idag?
En orange top och kostymbyxor. Inga skor eftersom vi har no shoe policy på det här företaget, mys. På tal om policy så kollar alla mina kollegor på Game of Thrones på kontoret tillsammans varje måndagsmorgon (är schemalagt som möte i kalendern). Ja, inte jag då eftersom jag gav upp vid säsong fyra. Men gillar verkligen kulturen på mitt nya jobb. Yey.

Vad lyssnar du på idag?
Daddy Issues-podden

Vad är du på för humör idag?
Peppad och glad.

Vad blir det för middag?
Ingen aning? Grillat?

Hur ser dagens planer ut?
Åker till Nikis landeställe som ligger på en holme i Korpos skärgård.

Helgens planer?
Hänga i Korpo, mysa, grilla och ta det lugnt. Tror dock att Niki ska bygga en vägg?

Vad längtar du efter just nu?
Att få berätta en rolig sak för er. Hehe. Snart så. Lovar.
Ser fram emot att vara tillbaka på holmen. Därifrån är det lika långt till Stockholm som till Helsingfors.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *