Random

Valle

Vi bestämde oss för att fira valborg och första maj i stan. Känns som om det var länge sen vi gjorde det. Började i alla fall Valborgsmässoafton med en dinner på Drumsö hos Jonski, Riku  och Celkku (deras beeb). Blev serverade Gin&Tonic på deras soliga balkong och gick igenom vad som hänt senast i livet. Det är alltid lite jobbigt att sitta på en solig balkong eftersom jag blir så medveten om bristen på egen balkong. Det man inte vet har man liksom inte ont av. Nästa hem som i och för sig också gärna får ligga i Kallio ska definitivt ha balkong. Check på den. Så sommar nu. Nästan. 
Jonski hade dukat till Vappenfest med ballonger och serpentiner. Mycket soligt! Sen blev vi serverade den här fräscha förrätten följt av en huvudrätt med fläskfilé, klyftpotatis, sallad och skojig sås. Jonski tog ketchup till och vi andra förundrades över att Jonski är den enda vuxna människan vi känner som drar fram den där tuben till gormetmat. Hehe. Niki tittar på GOT (jag slutade vid säsong fyra) och hade gjort upp en lista med saker han ville ta upp med Riku som också tittar. Sen spelade vi spel och åt godis. Ja innan dess hade jag också fixat Gino till efterrätt. Mys. Vid midnatt skulle vi åka hem men fastnade på en bar med Rici och Veronika i Rödbergen. Var hemma vid två och gick ut med fluffe som inte alls gillar Valborg i stan. Sen blev det första maj och vi kom lite för sent till Kaisaniemiparken. Lite dumt av oss med tanke på hur nära vi bor. Så istället gick vi på champagne till några vänner på Jungfrustigen och därefter ut på vift i Brunssan. Om någon undrade var alla citycyklar var så var dom här.Söt!
Avslutade med pizza på Centtun i goda vänners sällskap sen gick vi hem och ut med hunden. Niki däckade i sängen klockan 18:00 och jag städade vårt hem och lyssnade på podd till elvatiden. Mys.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *