Helg

Helgen som var

Glada vappen hörrni. Har firat i stan för en gångs skull och yrat runt i parken större delen av dagen. Min man sover tungt sedan sådär fyra timmar tillbaka medan jag har småfixat här hemma. Så mitt i allt fixande kom jag på att jag helt glömt bort er. Så jag tänker att vi går igenom helgen som var innan den här ”helgen” som vi har nu så här mitt i veckan. Mina föräldrar var nämligen här i två veckor och firade påsk och då var vi såklart också i Ingå och umgicks. Så i fredags kväll anlände vi och gick direkt på fest till grannarna. Åt som vanligt fantastisk mat och hade så trevlig att jag inte ens tog med kameran. Sen blev det lördag och jag läste Camilla Läckbergs senaste bok (i solen) som är en fristående berättelse om ett gäng rika psykopater i Stockholm. Vet inte om hon själv tänkt att alla karaktärerna ska vara osympatiska eller om det bara blev så men det är väl kort och gott var dom var. Boken tog mig en dag att läsa så den var definitivt underhållande men saknade verkligen djup. Kändes som om inga av karaktärerna var människor? Jaja. Skönt att bara få läsa något ibland som man inte behöver överanalysera. Mår bra av den typ av upplevelse.
Sen åkte jag in till byn en sväng där mamma bokat tid hos min frisör Teresa. Tack mamma för det här. Kom därifrån med många centimeter kortare hår och en lättad själ. Vet inte hur det är med er, men dåliga hårdagar kan verkligen få hela mig att känna mig ful och tråkig. Så ja, mer frisörbesök till Lina.
På tal om min mamma. Här är hon. Älskar våren på landet. När vitsipporna blommar och allting börjar bli grönt. Kanske finaste tiden på året ändå?
Här har ni föresten min pappa. Gullig va? Vi hade lite otur mamma, pappa och jag helgen före den här helgen då vi alla drabbades av magsjuka i tur och ordning. Så kanske vi var lite extra glada den här efterkommande helgen eftersom vi inte längre spydde och tyckte synd om oss själva. Grannarna hade kommit över två kajaker och jag och Niki tog en premiärtur. Så himla mys att paddla runt tillsammans. Vill jag absolut göra mer av den här sommaren. Milla ville åka med och försökte hoppa på där bak på Nikis kajak. Hon föll såklart ner och var sur ooch försökte simma efter. Inte Milla favoritfordon.Pappa och mamma hade köpt en ny roddbåt och han rodde runt och snickesnackade lite med Kocka. Sen blev det kväll och vi tog ut grillen för grillpremiär. Fetaostbiffar. Nam Sen spelade vi spelet Efterklok i någon timme innan det blev läggdags. Slut på lördag.På söndagen åkte mina föräldrar tillbaka till Sverige och jag, Niki och Milla sov några timmar. Man blir ju toktrött av allergiskiten.
På kvällen körde vi tillbaka till stan och så var det slut på helg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *