Random

The dreams we have, the love we share – This is what we’re waiting for

Hej från vad vi storstadsbor kallar ”landet”. Istället för att vara ute och partaja som alla normala trettioåringar kör vi på en lugn helg i Ingå. Vi båda har varit lite småsjuka under veckan så vi avbokade alla våra festliga planer och styrde bilen till huset vid havet istället. Lagade en relativt snabb provoncale-måltid och nu hänger Niki med någon serie i soffan och jag blandar tidningarna Råd & Röd och Svensk Dam tidning (Readly-appen) med ett glas vitt vin i sängen som underhållning. Ja, ni hör ju. Är hon trettio eller sjuttio år den där bloggsvenskan? Ingen vet.

Egentligen har jag inget vettigt att säga, i alla fall inget på samma nivå som det här med att Meghan har bråkat med sin pappa igen, att om man duar danska drottningen blir man utslängd eller att hela svenska kungafamiljen har varit sjuka i februari. Ja, för att inte glömma den stora pestoskandalen som Råd&Rön just uppdagade. En förfärlig historia. Men ja, inget på den nivån såklart.

Äh, jag hade trots allt min bästa vecka på hela det här året (tre månader in). Fucking finally.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *