Random

Vill ha vår nu

Så svårt det är att hänga här inne och skapa innehåll när inspirationsnivån ligger på noll. Förra året vid den här tiden på året var det en helt annan sak. Vi hade ordentlig vinter långt in i april, med timmar av skidor på isen i strålande solsken. Tror aldrig jag bloggat så flitigt som hela förra våren? Nu då? Nu bor jag i en grå slaskvärld där min hund förvandlas från orange till brun varenda gång vi går ut. Varken hon eller jag gillar det här med att duscha hennes mage efter varje promenad. Vi vill liksom ha rena gator, solsken, snödroppar och sneakers. Är det för mycket begärt?

Oh well. Idag tog jag i alla fall en härlig lunch med tre av mina svägerskor på kampens Story. Avverkade två snabba timmar med att prata ikapp oss om livet. Därefter tog vi svängen till Amos Rex (första gången för min del) och betalade 18 euro för en utställning som gjorde mig ungefär lika inspirerad som tunnelbanan hem. Nej, det var kanske lite väl hårt. Förlåt. Tror bara inte jag var i det rätta mentala tillståndet för att kunna fokusera på konst. Även om det var en liten utställning som tog sådär 18 minuter att ta sig igenom. En euro per minut. Ni hör ju. På den här bloggen blir man inte glad av att gå in och hänga. Lovar att återkomma imorgon och vara så mycket soligare. Soligast.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *