Random

Inte på topp

Onsdag i stan och jag är väl tyvärr inte helt på topp. Har varit lite småsjuk sedan igår eftermiddag. Lite synd eftersom dagen började så bra med frulle på Ipi med Linn. Hade efter det tänkt mig en lite mer produktiv eftermiddag än att hänga i soffan framför en blödig hästfilm på Netflix, men så blev det inte. Idag är jag i ungefär samma skick som igår vilket innebär att jag dricker smoothies och grönt te i mängder, försöker få mig själv att bli en kalaspingla på nolltid. Har nämligen ett möte imorgon som jag verkligen ser framemot och absolut inte får missa. Så den här damen ska bli frisk innan kvällen är här.

Kommer ihåg vår bröllopsvecka, hur jag blev ordentligt sjuk fyra dagar innan bröllopet och vandrade in på Ingås apotek och köpte ALLT de rekommenderade. Åt tabletter, sprayade med zink, drack finrexin och gick och la mig tidigt en kväll efter att min pappa bekymrat sagt att jag nog måste sova lite. Tror det var en kombination av stress och pepp som satte mig i det skicket. otroligt nog vaknade jag pigg och glad dagen innan bröllopet och kunde andas ut. Sedan dess har jag en lite väl stark tilltro till Zink-spray.

Den här gången får jag väl kanske skylla på helgens bravader med dansgolv långt in på småtimmarna med Sandis och Linn. Hade aldrig varit på Butchers tidigare (före detta Kokomo) och blev så positivt överraskad av det fullproppade dansgolvet att vi aldrig ville gå hem. Har verkligen saknat ett riktigt dansställe i stan där man kan svänga på sina lurviga och sjunga med. Vill inte dansa till hipstertechno (dunkdunkdunk….inget händer….dunkdunkdunk) utan vill höra sånt jag känner igen. Så cool är jag..
Släng ner Kiwi, blodapelsin, banan och spenat i mixern och kör. NAM!
Den här typen tycker att jag är tråkig. Synd att hon inte har samma intresse för film som min barndomshund border collien Ella hade. Annars hade vi kunnat kolla på hästfilmer ihop.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *