Random

Att vara kvar på landet

Här är jag! Kvar i Ingå även om jag hade som plan att åka in till stan igår förmiddag. Men eftersom gårdagens möte skedde på det härliga fenomenet vi alla kallar för internet bestämde jag mig för att stanna kvar här en natt till. Så här är jag nu. Vaknat tidigt med en kaffe med skummad havremjölk framför brasan och njuter lite av livet. Ska åka in senare idag men älskar att jag kan dra på beslutet så här länge bara för att jag själv känner för det. Hej känslostyrd. Det är konstigt det här med att mina veckodagar ser exakt likadana ut men att jag ändå lever för helgen. Säger en hel del till mitt framtida arbetande jag.

Min hund är det sötaste jag vet! Tänk att hon ännu är i liv? Veterinären gav henne en dödsdom med två veckor till högst ett halvår för 1,5 år sedan. Men nu ska vi inte jinxa något eftersom hon då säkert lär dö imorgon bara för att jag skrev det här. Men usch! Tre år till tack (eller mera)!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.