Random

En helg

Helgen som gick blev inte så visuell tyvärr. Förstår inte hur människor klarar sig med endast en smartphone som kamera? Här tänkte jag vara lite mer mobilig under helgen och lämnade kameran hemma. En systemkamera är trots allt en ganska osmidig klump att släpa runt på när man ska på soliga middagar. Istället har jag nu brusiga bilder med dåligt ljus. Tack Iphone 7 för att din kamera suger. Så ja, ni får nöja er med den här härliga mobilbilden på mig och den ännu mindre vackra matbilden på mina fantastiska musslor jag åt på Sandro i lördags.

Vi hade nämligen en datenight jag och min man. Vi hade inte setts så mycket senaste veckorna eftersom jag bott i Ingå med mina föräldrar och Niki har jobbat. Så vi promenerade ner till restaurangen Sandro på vår gata, åt middag, drack vin och pratade livet. Efteråt gick vi till en bar runt hörnet som serverar väldigt billig öl och så kom Kiri förbi och sa hej.

I söndags vaknade jag upp och gick på brunch till min vän Kuusi tillsammans med mina förra skolkompisar.  Ja, sen gick jag på kaffe med en annan kompis. En mycket social helg. Skönt det med.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.