Resa

Naxos i sommar

Vi ska till Grekland i år (IGEN!). Nu tänker ni förmodligen att jag och Niki gått och blivit ett gift gammalt charterpar som åker till samma ö och hotell varje år och ser samma saker. Men nej, i år ska vi faktiskt göra något så spännande som att byta ö. Våra vänner Eva och Toffe ska nämligen gifta sig på Naxos (Eva är från Grekland) och vi ska såklart dit och fira det med dem. Dessutom har min man slutat jobba för Tui, så för vår del är det slut på charterparty. Nu vet ni det.  Vi tänkte hur som helst att vi flyger till Athen och fortsätter med båt därifrån till Naxos.

Vi tänkte stanna några dagar utöver bröllopet på ön men tänkte även passa på att se några närliggande öar. Finns det möjligtvis någon här som öhoppat runt Naxos? Mykonos som ligger ganska nära ska vara min förra kollega Sandis favoritö. Vad tror ni? Dessutom får alla hotellgäster själva bestämma hur och var de ska bo under bröllopet så om någon sitter på ett härligt litet hotell på Naxos som ni totalförälskade er i får ni gärna komma med tips? Tänker ett litet, mysigt familjeägt hotell nära vatten? Motsatsen till våra två senaste års Greklandsresor. Alternativt Airbnb? Hmm…


Bilderna kommer ifrån ön Korfu.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *