Random

Vår och IQ

Söndagen var verkligen krispigt solig och härligt vårig. Nästan så att man blev sugen på att klä sig i vita skjortor, ljusa jeans och splitternya sneakers. Vill så köpa nya sneakers! Vi hängde ute i solen hela dagen, gled runt med sparken på isen och kastade boll till den halkande hunden. Åt en tidig middag på rester från lördagens fest och drack något glas rödpang till. Söndagsmiddag med familjen är något man verkligen uppskattar extra mycket när ens familj bor i andra länder. En lyxhändelse som jag helst skulle vilja uppleva varje söndag.

Kommer ni förresten ihåg att jag gjorde ett IQ-test för några veckor sedan och fick det härliga resultatet 80 i IQ? Blev ju lite traumatiserad av det där även om jag såklart förstod att det inte stämde. Gjorde i alla fall ett nytt igår från Mensa och fick den här gången 125 i IQ. Lite skillnad. Å andra sidan tycker jag att intelligenstester som dessa samt personlighetstester är idioti. Hade människan varit så enkel att läsa hade världen sett annorlunda ut. Bra att komma ihåg.
Så jäkla stolt och lycklig över att få vara gift med den här människan. Han är så himla bra. Skulle vilja att alla skulle få chansen att ha en Niki i sitt liv. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *