Random

Hundraårskalas

Fyllde trettio år i början av januari och min pappa fyllde sjuttio år i början av februari. 30+70=100. Så ikväll firar vi hundra år här i Ingå med en ordentlig middag. Västerbottenpaj med rom, smetana och rödlök till förrätt, Boeuf bourguignon till huvudrätt och semifreddo med långkokad kondenserad mjölk till efterrätt. Sen skumpa, massa vin och snaps till såklart.

Lite roligt att min pappa och jag alltid fyller jämt tillsammans. Nästa gång fyller jag fyrtio och han åttio år. Som tur är det tio år dit så vi kan ta det lugnt, så lugnt. Undrar var vi är i livet då? Lina fyrtio år har förhoppningsvis lite bättre koll på livet än Lina trettio. Vi hoppas på det.

Ha en fin kväll hörrni!
Körde lite samma dukning som vi hade på vårt bröllop. Återanvände en av alla rosa dukarna och använde samma ljusstakar och servetter. Lite som att gifta sig igen det här med att fylla år. Till och med samma förrätt. Myz ju! På tal om bröllop så har jag en hel del grejer därifrån om någon behöver rekvisita till sitt landebröllis. Bara att höra av sig.

2 Comments

    • Lina

      Tack Jenn! Ja, man får väl hoppas det. Vågar inte flyga med den när den helt plötsligt får för sig att flyga rakt in i saker. usch ja.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *