Random

Den döda vinkeln

Nåja hej torsdag. Sörjde lite lätt att solen inte var framme och mös med mig idag, men ingenting jag kunde göra åt den saken. Istället mötte jag upp min svägis Hanna på Story i saluhallen för lunch. Åt en fantastisk lax, drack ett litet glas lunchvin och snackade loss i några timmar. Är så glad att ha Hanna i mitt liv. Hon är lite som som solen, jäkligt uppiggande. Hanna blir mamma för tredje gången i mars. Så himla fint. Ibland sörjer jag lite att vi inte gör den där resan samtidigt, hade varit så roligt att gå igenom kalaset tillsammans. Men sånt känns egentligen lite dumt och onödigt att sörja över. Istället är jag glad för hennes och familjens skull.  Tänk att snart får jag lära känna en tredje filur. Tänker mysa massor med lilltypen. <3Ibland känns det lite som om världen är svartvit. Hade det inte varit för de röda detaljerna hade man lätt kunnat tro det.På kvällen gick jag på den obligatriska men ack så trevliga torsdagsbissen med Y och S här i Kallio. De går på croqui-målning varje torsdag och målar nakna män, jag ansluter till efter-nakna-män-ölen. Är inte lika begåvad på rita-fronten som dessa damer. Däremot är jag bra på att dricka öl och prata om nakna män. Nånej, skämt åsido.Efter det gick jag hem, slängde på en ansiktsmask och kikade på tv-serien Borgen som just nu finns ute på YLE arena. Klassiker klassiker.Nu ska jag krypa ner i min säng. Imorgon väntar Allas Seapool på morgonen och efter jobberiet åker vi till Ingå. Heeeelg.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *