Random

Glossybox

I samarbete med Glossybox har jag fått testa på denna fantastiskt fina lilla skönhetsbox. Så glad att Glossybox numera finns i Finland så att vi på andra sidan Östersjön också kan få hem härliga, lyxiga paket och inte bara hemska kuvert med fönster. För mig var det så himla härligt att få hem lite nya produkter, särskilt eftersom jag verkligen är dålig på det här med att köpa skönhetsstuff. Vet aldrig riktigt var jag ska börja? Glossybox är därför helt perfekt. Här får en varje månad (som en prenumeration) hem en box med fem produkter i där man kan helt enkelt testa sig fram till vad man gillar. Smart.

En låda kostar 17,90€ men har ett värde på hela 80 eurosar. Så himla bra. Med koden LINA15 så får du även 15% rabatt. Lyxigt, lyxigare Glossybox. 

Tänk dig att du vill ha lite nytt då och då men du vet inte exakt vad du vill testa. Kanske du vill hänga med i trenderna och se vad som passar just dig utan att slänga ut en förmögenhet. Då ska du ge lyxlådan en chans. Gillar du inga av produkterna så är själva lådan faktiskt också himla söt. Förvaringsbox för tex diadem?

Nåja! Koden LINA15 ger dig 15% rabatt. Varsegodis. 

Titta vad fin och gullig!!

Vad innehåller januaris box då? 
1. Kind alternativt läppfärg i härlig röd ton. Såg genast levande ut när jag slängde på lite på både kinder och läppar. 
2. HA-dagkräm som smälter fint in i huden sådär på djupet. Vet inte hur er hud mår så här i torra tider men min hud dog lite av glädje när den fick träffa den här sötnosen.
3. Flytande highlighter med en svag rosa ton och ett lätt skimmer som ger en fräsch lyster. Trevlig produkt när man ser ut som ett spöke (jag varje morgon)
4. Contour stick från modelco. Vill man nu trolla fram en mindre näsa snabbt eller en skojigare käklinje är det här såklart något man ska pyssla med. För min del är det kanske inte helt på agendan. Fattar helt enkelt inte hur man gör. Hehe. 
5. Sheet mask från Iroha. Gud så skön den här var. Tog en bild på mig i den men såg så läskig ut att jag inte ens själv kan titta på den. Skräckfilm deluxe. Men bra var den! 
Tack Glossybox för att jag fick prova på er fantastiska låda. Vill ha en till tack.

I samarbete med Glossybox.fi

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *