Landet

Lördagslivet

Äntligen var det dags för att ta sig ut till Ingå för en natt. Har tidigare planerat att bo här i en vecka i sträck men jag har haft program varje dag i stan, så att bo här har tyvärr inte varit möjligt. Så, idag tog jag tag i projektet att skotta ur vår bil. Den stod lite sorglig och ensam totalt insnöad vid hörnet av Tredje Linjen och bara väntade på att bli räddad. Lånade en halvtrasig skyffel av husbolaget och satte igång grävandet. Lyckades till slut få ut den efter att ha kombinerat gungningstaktiken och snöskotting. Körde ut till Ingå och förväntade mig att bilen skulle behöva parkeras uppe vid vägen, men nej. Världens bästa granne Kaj hade varit där och kört vår väg med traktorn hela vägen ner till huset. Kände mig så bortskämd att jag vet inte vad. 30-årig kvinna som får sådant kungligt välkomnade. Tack Kocka!

Ägnade eftermiddagen åt att kasta frisbee med Fluffe, skotta lite gångar och experimentera med kameran. Nu blir det snart fyllda kycklingfilébröst, gnocci och tomatsås. Möjligtvis ett glas rödpang eller två till det. Kanske till och med tre.

Kul annars att mitt IQ-test skapade så många roliga meddelanden på whatsapp. Tydligen inte bara jag som inte fixar ”lådtesterna”. Har en kompis som fått 65 i IQ och hon har en magister. Puh, kan andas ut. Jag kanske inte är dum i huvudet trots allt.


Dagens snöoutfit. Jag och Fluffe matchade varandra i päls (dock är hennes äkta och min fake). Snyggt va?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.