Random

Gott nytt år!

Gott nytt år vänner! Hoppas att ni hade ett lika roligt nyår som vi. Jag har som vana att inte hoppas så mycket på ett alltför skojigt nyår eftersom det oftast brukar floppa lite, men i år hade jag så himla roligt. Helt bäst faktiskt. Vi började kvällen lite lugnt hemma hos oss med raclette och rödpang. Så småningom joinade Nikis bästa vän Rici och därefter tog vi en taxi till Kronhagen för kvällens party. I festvåningen spelades det beerpong, dracks skumpa och dansades till discolampor och rökmaskin. Mycket läckert. Vid tolvslaget kikade vi ut från fönstren på havet, fyrverkerierna och skålade. Vid ettiden skulle festsällskaet vidare till Valkoinen Sali men då promenerade jag och Niki hem i ett snöregnigt Helsingfors för att hänga med Milla som var ensam hemma med Spotify. Sen tog vi ett sista glas i soffan hemma och småpratade i en timme innan det blev sängdags. Bra blandning av middag, party och mys. 


Vill också ha en rökmaskin. Läckert ju!

Wopa!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *