Random

Första dagen på det nya året

Nytt år och nya möjligheter. Hehe. Vaknade ändå upp pigg och glad imorse. Ovanligt pigg för att vara nyårsdagen. Tog ut Milla på morgonpromenad till parken här bredvid som under nattens regn förvandlats till en enda stor isgata. Tyckte ändå att det var en smart idé att promenera där, såklart. Det tog väl sådär tre minuter innan jag låg på rygg på den blöta isen. Gled sedan ner längs med hela backen på ryggen (sådär fem meter), verkligen ingen graciös syn. Mannen som samtidigt passerade såg i alla fall lite road ut. Bjuder på den. Milla tyckte mest att jag betedde mig konstigt och sprang glatt efter mig. What ya doing human? Thanks for the support doge.

Oh well. Nu hänger vi i soffan, kikar på Bird box (som btw är jättebra) och dricker kaffe. Dagens planer är att göra ingenting. Eller okej, julgranen borde få flytta ut eftersom den barrar varje gång man nuddar lite lätt vid den. Vet inte riktigt hur vi ska få ut den bara utan att barra ner hela trappuppgången? Tips?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.