Random

Nyår

Godmorgon och gott nytt år! Här sitter jag framför brasan och läser en bok jag lånat av min vän Kiri. Mycket bra än så länge även om jag ibland inte riktigt helt hänger med i handlingen? Vet inte om det är språket eller berättarstilen det beror på? Dystopisk berättelse som passar dig som gillar Handmaids tale. Lite samma tema. Finns än så länge bara på favoritspråket engelska.

Idag är det Nyårsafton och den här lilla familjen ska så småningom packa ihop sitt pick och pack för att dra in till stan. Vi har nämligen något så fashionabelt som en nyårsfest att gå på hos vänner på norra kajen. Tänker förmodligen klädkrisa en halvtimme innan jag klär på mig något av de plaggen jag testade först. Handen upp på igenkänning på den! Festen vi ska på kommer vid midnatt att dra vidare till Valkoinen Sali men då ska Niki och jag gå hem och fira nyår med vår hund. Så fungerar livet med hund. Tänk på det ni som vill inleda 2019 som nyblivna hundägare. Nej men det gör mig faktiskt inget. Tänker att vi ska kura ihop oss alla tre i soffan med champagne i tassarna och en bra film i rutan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *