Random

Julen

En veckas bloggpaus. Kanske inte helt vad jag hade planerat men julen kom och sa hej och fyllde tiden med allt annat än att producera innehåll. Dessutom har jag lite svårt för WordPress nya redigeringsformat vilket kanske inte heller bidragit till produktiviteten. Men nu är den fina julen över och Niki och jag är tillbaka i Ingå för lite mellandagsvila. Så skönt.

Vår jul var så mysig, rolig, småvild och framförallt god. Vi hade delar av Nikis familj från Sverige som bodde hemma hos oss så det var full rulle hela tiden. Dagen före doppardagen firades hos Nikis mamma med gröt, glögg och soppa. Julafton inleddes med rödvin vid Nikis pappas grav och fortsatte därefter hos Nikis syster med familj på Skatudden. Vi åt julmiddag, drack cava, spelade julklappsspelet och spelade Bezzerwizzer till midnatt.

Juldagen firades hos Nikis äldsta syster med familj i Grankulla med Saffransrisotto, kalv och rödpang.

Här kommer bilder från juleriet.

De här två gravida snyggingarna är mina svägerskor. Fina!


Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *