Random

Ekenäs

För att skoja till dagarna här i Ingå bestämde vi oss för att ta en liten utflykt till Ekenäs. Sommarstaden som nu var både grå, lugn och ganska isig. Tycker så himla mycket om Ekenäs och tror faktiskt att det var första gången i mitt liv jag satte en tass där under vinterhalvåret. Vi spatserade upp och ner längs den lilla gågatan, kikade lite i butiker och konstaterade att Ekenäs var gulligt nu också. Såklart. Kanske lite öde.

Annars då? Jo, det pusslas en del här. Var hos grannarna en sväng igår på ”en kraftigare glögg” och fick låna tre nya pussel med mig hem. SÅ glad! Tycker att pussel är lite som terapi, fast billigare. Rekommenderar verkligen pussel + podd som kombination om du känner att du stressat sönder dig över julen. Lovar att det får dig att må bra.

Uh! När jag ändå har er på tråden. Såg den senaste säsongen av American Crime Story om mordet på Gianni Versace på Netflix och den var så fantastisk. Kunde inte sluta titta. Se den!


Hittade ett par stövlar i garderoben som jag tror att jag fått av min moster för sådär tio år sedan. Perfekt eftersom det enda jag hade med mig till landet var Nikes och gummistövlar. 
Är personligen lite trött på att man försöker kränga in mer än man behöver under begreppet Cultural appropriation (så som tex badrockar med kimonostuk, chilla lite) men den här skylten känns inte helt kosher. Konstigt att ingen har reagerat?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *