Random

Helgen då

Skulle kunna kalla min helg väldigt spontan och festligt. Ni vet den där typen av helg man egentligen inte har några planer för men hamnar på två fester två dagar i rad ändå? Just en sån blev det. Fredagen började bra med massa fix och vid fyra gick jag till Maria01 (ni vet där alla stans startups bor) på glögg med Venture Capital-bolaget IceBreakers Community som jag är medlem i.  Fick mingla med andra trevliga typer och dricka glögg, sådant som jag inte tackar nej till. 

På hemvägen köpte jag på mig lite ost och chark eftersom Sabbe och Y skulle komma på besök och min matlagningslust låg på noll. Men hej, ost och chark är ändå lite meningen med livet. Särskilt när man kombinerar det med fredag, vänner och vin. 

OST!!

Sen fick vi ett ryck och följde med på Smartlys lilla julsfest på deras kontor i posthuset. Blev lite sur över att de hade fått lov att renovera så mycket som de gjort. När jag kollade på kontorsutrymmen i posthuset för lite mer än två år sedan fick man inte lov att göra nästan någonting. Oh well. Antar att kulturmärkning är relativt. Annars var det kul. Drack rödvin, minglade runt lite, dansade en sväng, beundrade deras karaokerum och åkte hem vid tvåtiden. Bra kväll. 

Så blev det lördag med fantastiskt soligt väder. Hehe, skoja. 

Man blev nästan badsugen . Nästan. 

Oklart vad jag gör med benen här. Men hej, promenad utan hund kan få en att göra konstiga saker.

Vi spatserade över järnvägsbron och ner till nya biblioteket Odi som lyxigt nog ligger tio minuters promenad från vårt hem.

Känns som om vi är de sista att besöka denna pärla som öppnade på självständighetsdagen. Ser i alla fall ut så på Instagram. Men herregud så fint det är. Tänker börja hänga här jämt. 

På Odi hade vi bokat en date med Nikis mamma Gaby. Så vi slog oss ner på ett café drack kaffe och umgicks i några timmar. 

Sen var det dags att gå hem och laga bollo. Jag vet inte hur ni lagar mat, men jag tittar nästan alltid på någonting samtidigt. Just nu har det varit väldigt mycket av Gåsmamman. Var kanske lite extra sur på Cmore just den här helgen eftersom de helt skippade löftet av förhandsvisningar av Bachelor. Lite taskigt. 

Nikis senaste grej är att stjäla alla mina diadem. Oklart om jag tycker att det är så snyggt på just honom. Meeeeen att. Kanske det är fashion här i berghäll och jag vet inte om det än?

Nåja, efter middagen gick vi på julfest i Rödbergen. Var hemma strax efter midnatt. Har inga bilder från det. Men att. 

Söndag och jag åt frukost, gick ut med hunden och såg filmen A simple favor med Blake Lively och Anna Kendrick. Kanske den mest ångestfria film jag någonsin sett. Under dessa två timmar gjorde jag ingenting annat än att må bra och in the smyg önska att det aldrig skulle ta slut. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *