Random

En torsdag med svenskar i Helsingfors


En ganska vanlig torsdag där jag sett till att dagen inte hade program där jag skulle behöva springa runt. En dag där jag kunde vara hemma, äta frulle och ta ut hunden på en längre promenad i skogen. 

Den huvudsakliga dagsplanen var att julstäda vårt hem. Så där by heart. Ska jag städa ordentligt skapar jag alltid en lek med mig själv så att jag gör det hela mer detaljerat men framförallt roligare. Vill du lära dig hur du städar roligare får du jättegärna adoptera min städlek. Du hittar den här i min gamla blogg. 

När hemmet var rent och fint tog jag en hundrunda med Milla

Kom hem, duschade och svirade om till kjol. Oroa er inte, jag tog på mig strumpisar innan jag gick ut. 

Kjolen kommer ifrån H&M för den som undrar. 

Gick vid sextiden ner till Tanner där jag arrangerat en Lilla Juls-fest för Svenskar i Helsingfors, facebook-gruppen jag skapade för sådär nio år sedan och som idag har närmare 500 medlemmar. Gå med om du är svensk och bor i stan. 

Markerade vårt bord genom att placera mitt kungaporträtt jag ärvt av farmor och farfar bredvid min glögg så att alla svenskar skulle hitta rätt. Funkade ypperligt. Var hemma halv tio och här är jag nu. Yey!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *