Random

Kvällens bonde söker fru

Tror aldrig det har hänt tidigare att en bonde blivit dumpad precis innan charter-resan. Gick lite sönder inombords för den stackars bonden från Öland när hans telefonsamtal till tjejen inte gick fram och att han ensam fick checka in på ett grekiskt femstjärnigt par-hotell. Jag har varit på barnfria grekiska parhotell och jag kan tänka mig att det inte var den soligaste stunden i livet att behöva hjärtekrossad poppa en flaska skumpa ensam med ett kamerateam som filmar en när man förmodligen helst av allt vill krypa ner under täcket och låtsas som man inte finns. Som tur flög produktionen ner Simons bästis dagen efter. Men ändå, hoppas Simon verkligen hittar kärleken i framtiden och att jag hittar en bättre fritidssyssla än bönder som dejtar. Men va fan. Dramatiskt ju. 

Nu ska jag sova. Jag har kanske haft en av de produktivaste dagarna idag på länge. Ja, förutom Bonde söker fru då. Hörs imorgon gullungar!

Ungefär så här hade Bonde-Simon det i kvällens program. Förutom att han var på en helt annan grekisk ö, ensam, nydumpad på bästa sändningstid och inte nygift och lycklig som jag. Ska komma ihåg det här nästa gång jag tycker lite synd om mig själv. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *