Random

Måndagskänslan

Har varit så trött och oinspirerad de senaste dagarna, kanske därför innehållet här just nu suger. Känner mig nästan jetlaggad, men så vitt jag vet är det ingen tidsskillnad mellan stan och Ingå? Kanske jag har brist på någon vettig vitamin eller så är det helt enkelt så att november äter på mig? Jaja. Ska inte komma här och måndagsklaga så att ni blir lika opeppade som jag. Hängde med datorn i Kampen idag och var förvånansvärt produktiv med tanke på energinivån. Kanske det finns hopp för oss tröttisar ändå. Men har ni riktigt bra tips på hur man är sig själv i november får ni gärna dela med er.

Veckan som kommer har jag en hel del möten och luncher inplanerade, ska försöka kombinera det så att jag får vara i Ingå en dag eller två men tror det kan bli lite tajt. Annars har jag Bar Cons öppningsfest här i Berghäll (inte familjemiddagen) och tjejkväll hos Y på lördag. Blir nog bra det här hörrni.

Ps. Har ni ingenting att titta på just nu så rekommenderar jag The Romanoffs som är fristående berättelser om människor som tror sig vara släkt med Tsarfamiljen. Långa avsnitt med helt olika typer av människors liv. Mitt favoritavsnitt är nummer åtta. Finns på Amazon Prime. Den andra serien som jag föll handlöst för heter The truth about the Harry Quebert Affair som handlar om två författare och en relation till en femtonårig flicka som försvann på 70-talet. Finns på Cmore. Ah så bra.

Nu ska jag sova. Igen.

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *