Landet

Minusgrader, snö och Blondinbella

Hej från Ingå. Skulle egentligen åka tillbaka till stan ikväll för att gå på öppningsfesten av Con men kände inte riktigt för det. Istället är jag kvar här en natt till, i vinterlandet och fixar grejer. Nätet har krånglat hela dagen så har fått umgås utomhus med solen och därefter internetdelning från telefonen. Inte dåligt det heller. Gratis D-vitamin tackar man inte nej till i november.
Det är minus fem grader ute just nu och snö. Milla sover framför brasan medan jag skickar iväg massa grejer, så lugnt och skönt här. Ska snart återgå till mitt nya pussel som kom på posten häromdagen. Är glad att jag köpte det innan och Black Friday och inte efter. Annars hade jag aldrig fått dem innan jul.

Måste åka tillbaka till stan på förmiddagen imorgon eftersom jag har hela tre möten i rad sådär afk. Ser fram emot att träffa coola typer på trevliga ställen. Tänker till och med slå till på klänning och klackar, bara för att jag kan. Kan hända att jag tar tillbaka just den där sista biten när jag står och velar framför garderoben imorgon…

Har förresten som så många andra de senaste dagarna följt med i Blondinbellas cirkus som om det vore nya Paradise Hotel? VAD HÄNDER DÄR? Så många frågetecken. Känns som att det bara blir värre och värre.
Frukost + pussel = sant. 
Lagade även min jacka idag som jag lyckats dra lass dragkedjan på och förundrades över hur bra jag fortfarande är på att sy. Har ändå inte rört symaskinen på flera år och så sitter allt i huvudet. POFF sa det bara, så var den hel igen. Lite som att cykla det därmed att sy. Det brukar finnas två typer av människor. De som kommer överens med symaskinen, och de som inte gör det. Min pappa och jag är i kategori 1 och min mamma i kategori 2.

Nåja, nu tillbaka till glöggdrickandet och pusslandet. Imorgon blir jobberidag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *