Random

En lördag

Herregud vad det har varit tyst här. Inte snyggt av mig, jag vet. Men det finns få saker jag avskyr så mycket som när bloggare bloggar om att de inte bloggar så vi skiter i den biten och hoppar vidare till att det var lördag igår och jag och Niki var på friends and family-kväll på nya Bar Con här i Kallio. Har nämligen den fina äran att få vara familj med en av ägarna och får då vara med och värma upp stället innan det öppnar. Lyxen. Drack cava och åt mängder med tapas i gott sällskap. Har gillat Bar Con i Kampen också, men det här var verkligen 2.0. Älskade inredningen och maten. Burratan var så bra att jag skulle kunna gå dit varje dag och bara beställa den. Jesus! Bar Con smygöppnar på tisdag och ordentligt på torsdag. gå dit vettja.


Var lat och lämnade kameran hemma. Lite surt så här i efterhand eftersom Iphonens kamera är ungefär lika läcker som engångskameran man köper på ICa.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *