Random

Studier och lust

Hej från en ganska lugn tisdag där jag ägnade förmiddagen åt att ta tag i en hel del nödvändiga grejer på min todo-lista. Pausade vid tolvtiden med en hemmalunch bestående av avocadopasta a la Gullischen (fast med koriander också) som var lika god som alltid. Eftermiddagen försökte jag satsa på mer inspirerande och lärorika grejer. Har börjat studera under den här lite konstiga perioden av livet. Försöker just nu att sätta mig in i Tony Robbins tankesätt, SEOns utveckling och klassiska böcker inom beteendevetenskap. Jag tänker att en period där jag har lyxen att ha mycket tid över borde spenderas med att lära mig allt om ämnen som faktiskt intresserar mig och som kan ge mig och andra runt omkring mig nytta i framtiden.

Jag har lärt mig något om mig själv den senaste tiden som jag aldrig riktigt fattat tidigare. Jag är inte en målstyrd person så som jag alltid tidigare trott att jag är. Jag är luststyrd (vilket är så jäkla självklart när jag tänker efter). Jag drivs av lusten till att göra saker, inte målen. Jag triggas av att lyckas genomföra saker som får mig själv att må bra, inte att pricka av saker på en lista. Det jag diggar gör jag som bäst helt enkelt. Inte svårare än så.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *