Random

En söndag

Kom hem ganska tidigt på lördagkvällen efter Emilias fest så att jag skulle vara pigg och fräsch för söndagsmorgonens brunch. Vid elvatiden på morgonen hade jag fyllt köksbänken med frukostgrejer och gästerna ramlade in.  För att knapra i sig chiapuddingar, ägg, granola och mackor. Till det blev det kaffe och skumpa såklart.   Vet inte vad grejen är med att Niki har stulit alla mina diadem. Men numera är mina diadem hans diadem. Kul att Blair Waldorf går i familjen. Sabina och Kuusi var i alla fall glada över brunchmyset. Oklart vad det är Sabina pekar på.  Vid klockan två skuttade jag till Stocka för att hjälpa min svägis Hanna med att fotografera en livepodd. Herregud så svårt det var. Inomhus, med lysrörsbelysning och inget dagsljus så blev mina bilder verkligen helt hemska. Är bra på att fotografera sådant som jag är bekväm med. Människor jag inte känner är nog inte en av de sakerna. Plus att ljuset inte alls fungerade med min typ av utrustning eller med mig själv. Men ja, what to do?Vid klockan fyra gick jag och Niki vidare till Skatudden. Min svägis med familj hade nämligen flyttat in i sitt nya hem kvällen före och vi skulle såklart inspektera.   Älskar golvet i deras nya hem. SÅ fint. Egentligen älskar jag allt här. Finaste lägenheten jag någonsin sett.Sen gick vi hem och lagade svennetacos igen. Skulle kunna leva på tacos.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *