Random

Saturday babe

Lördagen började i Ingå där jag fick för mig att det var dags för att göra min egen granola igen. Senast det hände var 2015, så det var verkligen dags igen. Det är nämligen så att jag ska ha en brunch i vårt hem imorgon och då behöver man en egen granola på bordet.  Blandade ihop havregryn, linfrön, solrosfrön, hasselnötter med honung, kardemumma, äppeljuice och kanel som jag strödde över och satte 20 min i ugnen. Efter kalaset svalnade blandade jag även in tranbär och pumpafrön. Hittade tyvärr inte kokos i Ingå-butiken så måste leta vidare.Under tiden tvättade Niki vår bil. Ja, han glömde den där lilla spoten vid bakre dörren, men vad gör det.Hej pappa som åker hem imorgon! Du är bäst bara så du vet!Vass, vass är så vackert! Sol också för den delen, det ser vi ju inte så ofta numera.Min pappa är alltså sjökapten om ni inte visste det. Numera är han pensionerad och det är lite oklart om den här skylten ännu gäller. Gör den det Kapten Kaj?Sen åkte vi till stan. Jag svirade om till kjol med paljetter och så kom Sabbe på middag innan vi drog vidare till Emilias 30 års fest. Vi åt svennetaco, såklart! Älskar sjukt nog burkmajs mer än något annat! Majs i mitt hjärta.

 

Vill man se mer av liveversionen av mitt liv så finns jag på Instagram där jag uppdaterar med stories. Man får jätte gärna följa med där. Om man vill. Puss!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *