Helg

Bästa veckodan

Jag vet att man inte får börja julpyssla förrän första advent. Jag vet det, men så vet jag också att det egentligen inte spelar någon roll. Man får göra som man vill. Så med det sagt är stjärnan och lyktorna uppsatta på landet och hemma hos oss har en liten gran flyttat in i badrummet. Vill man göra mys när det är som gråast ute så får man. Regler är till för att brytas, i alla fall så oskyldiga som julpyntsregler. Annars var det en lugn fredag hemma i Berghäll. Åt tomatsoppa med mozzarella med vitlöksbröd som tillbehör till lunch. Kollade på de två senaste avsnitten av Harry Qubert affair på Cmore (skitbra serie, kolla) och nu är jag i Ingå och har just ätit middag med min pappa och Niki. Ska snart slå mig ner i sängen och kolla på nästa veckas Bacheloravsnitt. Myyys!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *