Random

Fifty shades of grey

Herregud sådant väder vi har. Grått och regn varje dag, vilket gör att ”dagsljuset” inomhus mer känns som kväll. Funderar hur jag ska få min växter att överleva den här vintern? Vad gjorde jag åt det förra året? Var det ens så här grått förra året? Inte ens Milla tycker att det är så hemskt trevligt att gå ut. Igår gick vi från Skatudden hem, eftersom Niki ändå skulle göra dit och spela bandy tyckte jag att lite motion med annan rutt var en bra idé. Men att promenera längs med kajen vägen hem när regnet i princip blåste in från sidan var kanske inte den mest behagliga promenaden det här året. Hunden fick i alla fall luft, och jag också.

Dagens planer är att börja klippa podden som jag spelade in igår i studion med Eva Kela. Därefter har jag tänkt fixa lite med den här bloggen (headern har tex sjunkit ner och mitt huvud syns inte längre i mobile/ipad versionen) Inte så snyggt, nej.
Eftersom jag har noll möten idag så tänker jag även passa på att städa hela vårt hem. Dammtorka, skura badrumsgolv, torka ur kylskåpet, tvätta golven, tvätta lakan och allt för att göra så mysigt som möjligt. Yey!

Köpte förresten två pussel imorse på Adlibris. Två nya 1000-bitars pussel med Jan van Haasteren för 24€ inklusive frakt. FYND!
Är så sugen på att åka till New York igen. Kanske är det just novembervädret och all tid jag har just nu som triggar resesuget. Vill promenera 30 000 steg i dagen, äta lunch på något hipsterhak i Brooklyn, köpa kamerautrustning på B&H photo och svära över att hotellrummet man betalat en astronomisk summa för är svinlitet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *