Random

Listan om romantik

 

Stal den här listan av Sandra Beijer.

Vad är romantik för dig?
När en kille bryr sig om mig både stort och smått. Alltifrån köpa hem något från matbutiken han vet att jag diggar till att ta sista rundan med hunden innan läggdags när det egentligen är min tur. Blir såklart också glad av surprisegrejer också. Helst skulle jag vilja blir överraskad med privatjet till Maldiverna nästa vecka. Hehe. Skoja.

Den ultimata dejten?
Har ganska ofta ultimata dejter. Älskar de där när vi åker ut till landet, handlar massa gott på vägen, kommer fram och tänder brasan häller upp ett glas rödvin och lagar mat tillsammans och bara snackar. Helt bäst. Skulle dock vilja gå och spela lasertag med Niki någon dag? Skulle va skönt att få skjuta lite.

Mardrömsdejt?
I Bachelor hade de en dejt där de skulle hälla sand i olika glas efter sina värderingar. Då tänkte jag at det där nog var den absolut sämsta dejten någonsin. Usch ja.

Hur vill du bli uppvaktad?
Vill bli sedd, kramad och älskad. Sådär som de flesta människor. Sen älskar jag detaljer som gör mig glad. Att man uppmärksammar sådant som jag gillar och liksom gör en grej av det.

Romantisk grej som får dig att *cringe*?
Gulliga nallar, kärleksförklaringar på facebookwalls (varför textar ni inte som normala människor?!?), hjärtan med massa rosa strass och grejer på, hjärtan överlag, kisscams på sporttillställningar osv.

Romantisk grej man kan göra i ett förhållande?
Håller med Hanapee här. Att vara romantisk är att vara snäll, vilja det bästa för varandra, pussa godnatt, fråga hur dagen varit och LYSSNA på varandra. Kommunikation är fan romantiskt.

Blommor eller choklad?
BLOMMOR. Äter inte choklad. 🙁

Bra film att kolla på på dejt?
Stepbrothers. Hehehe. Nä men den är så himla rolig och man behöver inte fokusera på filmen om man inte väldigt gärna vill det.

Romantisk restaurang i Stockholm?
Äh, skit i Stockholm vi tar Helsingfors. Har förstått att Basbas är stället för romantik. Ska boka bord där snarast.

Kan man vara romantisk mot flera samtidigt?
Äh, va? Alltså romantisk tänker jag väl att man är mot typen man älskar?

Hur gör en om man befinner sig i ett förhållande där man anstränger sig för att bidra med romantik, men ens partner gör väldigt lite?
Kanske man kan vara romantisk på olika sätt? Är man sen missnöjd, jag då får man väl snacka om saken.

Vardagsromantik?
Hälla upp ett bad åt den andre, laga mat ihop och äta den tillsammans, dela på en flaska vin mitt i veckan och spela poker, ta långa promenader tillsammans med hunden och snacka skit. Låta den andra vinna i monopol för att han (Niki) blir så sur för att han förlorar varje gång annars.

Behövs romantik?
Absolut. Viktigt att få flamma till lite för varandra.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *