Random

Magsjuk

Blä. Lyckades aldrig somna igår utan fick istället magsjukan från helvetet och fick bosätta mig på toalettgolvet. Somnade till lite då och då mellan omgångarna med huvudet på smutstvätt och med en halvtorr handduk över mig. Det är en ganska mörk stund när man har vänt ut och in på sin mage så många gånger att man slutat räkna och ligger där i sin ensamhet och stirrar in under badkaret. Väldigt mörkt.

En kort stund övervägde jag att väcka Niki, berätta om kaoset som pågick i rummet bredvid medan han sov som en liten ängel. Men med närmare eftertanke vill man kanske bespara sin partner den misären att det kändes vettigast att hantera det hela själv. Vad skulle han kunna göra egentligen?

Lyckades ta mig tillbaka till sängen vid femtiden efter x dushar och sova de sista timmarna med vätskebrist utan dess like. Här är jag nu. Ensam i sängen, Niki är på jobbet och hunden sussar i sin korg.

Jag som hade planerat att det här skulle bli en extremt produktiv dag. Istället får jag stanna här. Se på Netflix,  försöka få i mig lite te och tycka sådär allmänt synd om mig själv som jag ändå tycker att jag har lite rätt till. Blä!

Hejsan svejsan dagens plats

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *