Random

Onsdagspussel

Onsdagshemmet har varit grått idag. Ni vet den där typen av ”dagsljus” man inte borde få kalla för ”dagsljus” har nu återuppstått och hälsat på. Ja, det är väl vad vi kommer att få uppleva nu i november så som november brukar vara. Vad gör man inte då? Jo man tänder ljus, kokar te och pusslar tillsammans. Det är vad man gör. Vårt pussel på 500 bitar från 80-talet passar ypperligt för en onsdag när man vill ta det lite lugnt. Särskilt efter att ha haft magsjuka (tack för att det är över).

Jag brukar oftast kombinera pussel med ljudböcker eftersom jag då använder hjärnan på två helt olika sätt samtidigt. På så sätt slappnar jag av helt (jag alltså, vet inte om det funkar på er?) och stressar inte. Man kan se på mina händer om jag har varit stressad, jag äter nämligen upp mina stackars nagelband. Just nu är de väldigt uppätna även om jag egentligen dagligen inte är stressad. Tror bara jag har varit så ”on the edge” den senaste tiden att det är det som stressat mig. Så, en kväll med pussel och grönt te tillsammans med min man passar bra.

Ps. Bloggen låg nere ikväll. Det var inte mitt fel utan min hostingserver. Puss!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *