Random

Hejsan

I onsdags gick jag på en spontan dejt med Jonski på Bar Con i Kampen. Tänk att den här fina vännen blev mamma för två månader sen. Herregud, tiden har gått så fort. Den här kvällen var i alla fall lilla C hemma med sin pappa medan jag och Jonski snackade skit över skumpa och tapas. Hoppas verkligen att jag den dagen jag blir mamma är lika cool och lugn som Jonski. Förebild på så många sätt. Ah!

Annars då? Vaknade lite senare idag än vad jag tänkt mig, eftersom jag råkade krasha en middag igår på Maxill och stannade till midnatt. Perks of being unemployed. Hehe. Nej, men har som program idag att klippa klart min podd som spelades in i onsdags. Den längsta podden någonsin och en podd som jag aldrig ville skulle ta slut. Säger en del om gästen.

5 Comments

  • DK

    Hej Lina!
    Jag såg att Bonusway söker ny person på svenska. När jag tänker på det företaget så tänker jag på dej. Är det inte så att du ligger bakom det? Jag förstod på din blogg att du inte jobbar där längre och är glad över det? Tycker du då att en ska söka dit eller tror du att det inte är ett bra ställe? Jag tyckte hemskt mycket om ert kontor som var så fint att jag skulle vilja jobba där men om det är en hemsk arbetsplats vill jag inte söka. Vad tror du?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.