Random

Snart jul

Jag vet inte vad det är för fel på på mig men jag är ovanligt peppad på att få fira jul. Känner mig som min förra kollega julgalningen Sandis som började räkna ner och shoppa julklappar runt midsommar. Ja okej, riktigt så extrem är jag inte. I år ska vi fira jul här i Finland med Nikis familj i Nikis syster Hanna med familjs nya hem på Skatudden. Egentligen skulle min familj också fira i Finland (Ingå) men ångrade sig och beslutade att de blir kvar i Värnamo istället. Himla tråkigt för vår del eftersom vi hade sett fram emot att få kombinera julen och fira med båda våra familjer. Men att. Ibland blir det inte alltid som man vill. Får se var vi firar nästa år.

Men skit samma. Jul här i stan ska bli så mysigt. Har redan börjat planera var julgranen ska stå, vad som ska hänga i den och vilka fönster det ska hänga stjärnor i. Har även myst runt på pinterest och dreglat över olika kreativa pepparkakshus och torkade apelsindekorationer. När får man egentligen börja dekorera? Är det strikt första advent eller får man tjuvstarta i slutet av november? Vem vet. Kanske det kan bli en julgalning av mig också.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.