Korpo,  Random

Korpostängning

Vilken landevecka det blev. Först fyra nätter på mitt lande i Ingå och därefter två på Nikis lande i Korpo. Mycket frisk luft för oss alla. Det var mysigt att vara tillbaka på holmen för en helg även om det var den sista för iår. Igår stängde vi nämligen huset för säsongen, stängde av allt och körde båten till varvet för vinterförvar. Nästa gång vi ses är det vår. Tills dess blir det Ingå för vår del om vi vill fly stan för en helg. Jag kommer alltid känna enorm tacksamhet för att få ha tillgång till två så fantastiska ställen. hej lyx.

Nu är vi i alla fall tillbaka i stan i en lägenhet som har hundhår precis överallt. Jag ska skutta på ett möte i centrum och efter det ska jag ta tag i kaoset här hemma. Försöka undvika att fastna framför Downton Abbey som jag just nu ser om på nytt. Bästa serien.

Borde även gå via ambassaden och plocka ut mitt nya pass och id-kort med mitt nya efternamn. Glömmer det hela tiden.

Korpohuset har sedan vi var där senast fått nya fasad. 
Varje gång vi är på holmen klär sig Niki väldigt intressant. Den här originella jackan är helt tydligt något av en favorit. Fint att ha gift sig med någon som har sån fashion style.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *