Random

Min helg

Inledde fredagen med att hänga lite till på Skatteverket och hos Polisen. Kom därifrån med en genomförd passansökan med mitt nya efternamn. Succé!Firade det med en kebabtallrik. Är det något vi tjatar om i min Facebook-grupp ”Svenskar i Helsingfors” så är det att det inte går att hitta god kebab i Finland. Oftast får man skolkebab i kvadratform med en underlig röd sås på? Inte gott! Det här däremot är en riktigt keb. Klarade i och för sig bara av att äta hälften. Resten slank ner senare som nattmat. Hehe. Vi åt en tidigt middag med familjen bestående av torskrygg och rödbetsrisotto, Nam. Jag skulle nämligen hem till Hannas Värnamo-lägenhet (hon har en i Malmö också) på vin med alla som var i stan. Så småningom var det jag, Hanna, Herman, Lumpa, Jonna, Frida, Martina, Kritan och deras dotter Billie. Fullt ös. Lumpa är föresten skaparen till mitt poddintro och även sångrösten. Så begåvad!Det blev lördag och vi åkte på second hand shopping till EFI och Erikshjälpen. Eftersom min syster har blivit med hem på denna sidan atlanten behövdes det fyndas lite. Bland annat malmljusstakar. Klassiker!När vi kommit tillbaka kom Hanna över. Jag skulle nämligen hjälpa henne att fotografera hennes senaste designprojekt. Julgranspynt. Vill någon av er köpa är det bara att hojta till.På kvällen firade vi min bror Micke som hade fyllt 33 år med middag och presenter. Julen blev ett av kvällens största ämnen och efter lite om och men bestämde vi oss för att julen firas i Ingå. Yey! Spegelselfie med Johanna, mamma och pappa. Söndagen tog vi en långpromenad med alla utom mamma som var förkyld. Bilderna från denna soliga runda har min syster Johanna tagit. På kvällen åt vi fisksoppa med saffran hemma hos min moster Görel. En riktigt ordentligt familjehelg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.