Funderingar

Vad har ni svårt för?

Hej från Kastrup. Här sitter jag i en bar och väntar på att få boarda. Tog tåget hit från Värnamo och hamnade först bredvid en kvinna som åt hela tiden och smaskade och smackade. När hon väl steg av i Hässleholm slog sig en kvinna som andades extremt högt istället ner bredvid mig. Tack gud för hörlurar. Men ja, kanske man börjar bli lite gammal ändå. Först blir jag kallad ”cougar” av en 20-åring på den lokala baren (vet ej om det var pga ålder eller leopardklänningen), därefter kommer jag på mig själv med att romantisera villalivet i en småstad och så slutar det med att jag sitter och irriterar mig på samtliga medpassagerare. Kanske inte helt sympatiskt av mig? Men överlag så är det här med att göra ljud när man äter eller ännu värre, prata med mat i munnen något som verkligen inte går hem hos mig.

Vad finns det för egenheter hos människor som ni har svårt för?

2 Comments

 • Alexandra

  1. När nån smaskar (+tuggar med munnen uppe) samtidigt som hen andas djupt. Herregud får gåshud.

  2. När nån hostar & nyser utan att sätta handen framför.

  3. När nån kommer sjuk till jobbet.

  4. När folk tränger sig in i bussen innan passagerare hunnit kliva av.

  5. Karriär. När man behöver kämpa lite extra bara för att man är en kvinna.

  6. Att vissa föråldrade uppfattningar om Finland florerar fortfarande kvar i Sverige. Och att väldigt få tycks veta att Finland är tvåspråkigt och att svenskan är ett nationalspråk i Finland.

  Måste sluta här. Låter så bitter haha

  • Lina

   ÄLSKAR DET HÄR! Man får klaga ibland. Håller med dig om hela faderullan. Herregud vad jag hatar när människor kommer sjuka till jobbet och martyrar om saken. Svenskar och Finland är ett kapitel i sig. Kan inte förstå hur svenskars okunskap om Finland kan vara på den nivån? Galet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *