Random

Mobilbildshelgeriet

Fredagen som kändes som en enda stor lättnad. Efter en tids förhandlande fick jag äntligen lämna företaget jag de senaste åren sett som mitt andra hem. Lite mer än fyra år där jag byggt upp en större mängd marknader från scratch, omsatt miljoner, byggt upp ett kontor från noll, anställt över 20 personer, köpt stora mängder media och lärt mig massor om både mig själv och andra. Sedan i våras har jag känt att jag måste ta mig vidare och när sommaren kom och det hände väldigt mycket som inte var så roligt för någon och många slutade kände jag mer än någonsin att jag behövde förändring. I fredags skrev jag på alla papper och har det så pass bra framöver att jag inte har direkt bråttom att hitta ett nytt jobb eller för den delen dra in inkomster till ett eventuellt företag om det är det jag vill. Lättnaden.

Åkte till Jonski och lilla Celie efter det sista mötet på ett glas skumpa, åkte därefter hem och gick ut med Milla och kastade frisbee iklädd en rysk företagshoodie. På kvällen gick jag och Niki gick på datenight till Holiday och firade att jag äntligen var arbetslös. Yey!Min kompis Kuusi hade tydligen fått kramas med Obama. Hon var ganska glad över den biten. Bröllopslördag där våra vänner Jocki och Hanna gifte sig i Riddarhuset. Med borgerlig personlig och så vacker ceremoni i trappuppgången (blev lite gråtig) varefter paret hoppade in i en traktor (!!!!) och körde iväg för att ta bilder. Under tiden drack vi andra champagne och åt snittar. Middag på det och sen blev det fest. Så himla roligt när ens vänner gifter sig. Alla bröllop som vi varit på har varit så olika men så himla personliga och vackra. Tack Hanna och Jocki för ett superbröllis!Söndagen kom och varken jag eller Niki var inte helt på topp. Vi låg i princip i soffan hela dagen och kollade på Netflix. Tog såklart ut hunden på promenad och lagade även hamburgare. Men ja, vi mådde verkligen som vi förtjänade. Uuush. Usch.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *