Random

Poddinspelning

De första två dagarna som ”arbetslös” har varit förvånansvärt intensiva. Idag glömde jag till och med bort att äta. Inte så bra Lina. Nej, men att vara ”arbetslös” gör att jag nu får testa på lite vad arbetsmarknaden har att erbjuda och det har visat sig vara ett ganska trevligt utbud. Faktiskt. Har haft några möten med spännande företag och än så länge är det framförallt ett som lite mer intressant. Ska fundera på saken. Utöver möten spelade jag även in säsongens första avsnitt av Lineriet – Podden med min bloggkollega Jennifer idag. Yey. Jennifer som har en av de större bloggarna i det här landet på svenska är lite av en expert på bloggbiten. Tycker det är sådan power att hon bara bestämde sig för att säga upp sig en dag och satsa på sitt eget. Något som verkligen inspirerat mig.

Fick även rådet av Jennifer att skippa eri-biten på mina rubriker här i bloggen. Inte bra från SEO-synvinkeln. Så från och med idag får eriet försvinna från rubrikerna. Bra va?

Imorgon åker jag till Sverige och Värnamo för ett par dagar. Efter att jag mailat till Skatteverket lyckades de skynda på mitt namnbyte så att jag kan få ett nytt pass. Tack skatteverket för det (obs ej samarbete 😉 ).
Nu ska jag fortsätta laga mat innan jag svimmar.

One Comment

  • Jennifer

    Tycker verkligen du borde landa ett samarbete med Skatteverket :))) Haha! Och heja för droppandet av -eriet! Ser fram emot många kommande bloggdejter framöver. <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *