Personligt

Det börjar visst bli höst och det är aldrig riktigt lika grymt och svartvitt som man troreriet

Jag vaknade upp idag och kände sådär att ”Fan, det här blir bra!”. Så jäkla peppad för tillfället på livet. Länge sedan jag genuint kände så. Tänker att det här kommer att bli den bästa hösten i mitt liv. Jag ska verkligen göra allt för att skapa exakt det liv jag vill leva. Det finns så mycket bra saker med mig som jag har glömt bort. Började morgonen med att göra en lista på allt vad jag är bra på och den blev lång. Hade jag gjort samma lista för några dagar sedan hade den varit väldigt kort. Det är enkelt att vara hård mot sig själv på ett sätt som man aldrig skulle vara mot andra. Ibland är det så bra att sätta saker i perspektiv. Hur skulle jag behandla den här situationen som vän till en som är i den.

Ni får förlåta mig för att den här bloggen just nu handlar om lite nyfrälsning och livsråd. Jag lovar att så småningom återgå till det där vad jag nu bloggade om innan jag började ha pepptalks till mig själv. Sen, när jag är peppad och klar.
Men ja! Nu ska jag ta hunden i kopplet, hoppa i träningsbyxorna och promenera till stan.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *