Random

Instagram 2011-2012

Jag blev med Instagram 11.5.2011. Jag kommer ihåg dagen eftersom det var min kompis Annika som berättade om appen i Koffparken, hon beskrev den som ett ställe med ”coola filter”. Laddade hem appen direkt och dagen efter satte jag ut min första bild. En bild på mig och Milla, såklart. Har nu printscreenat delar av mina första två år på Instagram. Det har hänt en del med den appen och hur man lägger upp bilder sen dess. Hehe. Vill man förresten följa mig på Instagram så heter jag lineriets. Följ på bara.

Kommer ihåg att en av mina bästa vänner inte fattade grejen med instagram och trodde att det bara var en form av redigeringsapp. Vi fick lite snällt säga till henne när filterfina nakenbilder började dyka upp i flödet. Oj vilken panik hon fick stackarn när insikten om att bilderna syntes för alla som följde henne.

Vi kan ju börja med att konstatera att min första bild inte var någon större succé. Den fick en like, en like av mig själv. Vem likear sina egna bilder? vem? Jo, tydligen jag, 2011.

Här slängde jag ut en bild på min syster och Milla. En klassiker i lite dålig upplösning. Men kolla, två hela likes varav ingen kommer ifrån mig själv. Progress.

2011 var året jag började min festivalkarriär. Började som PR-assistent på Hultsfredsfestivalen och avslutade sommaren som artist-host på Flow. Här med Iron and Wine. Än idag ett favoritband.

Titta vad små jag och Ylva var? Här är vi på en kräftskiva i Ingå som jag trotsade min pappa och körde ut till med vår lilla Mix Buster. Tänk att nästa år har jag och Y känt varandra i tio hela år. Måste såklart firas. Ja, okej den här bilden fick ingen like. Inte ens av mig själv.

Här gick jag på Ylvas och Jennas maskeradparty utklädd till osthyvel. Märkte när jag kom innanför dörren att alla andra hade mer ”normala utklädningskläder” och att jag var den enda som var lite….weird. Inga likes här heller. Men verkade inte som om jag brydde mig om det. Jag körde på ändå.

 

Det blev tydligen 2012 och jag var värdinna på Kristina från Duvemålas premiärer. Hade ansvar över att ta hand om B&B och mingla och presentera dem för alla Finlands tre levande presidenter. Mitt jobb gick även ut på att lägga mig i och lyfta upp stämningen om det hela kändes lite tryckt. Men kolla, 2012 fick jag ändå två likes. Fint ju.

Två av mina bästa vänner i röda klänningar gav noll likes. Vad är det för fel på folk? Får känslan att det här var en kräftis.

Jobbade från och med hösten 2011 för Min Morgon. Ändå en likehit på den tiden? Herreguuuuuuud 18 likes och då ser jag inte klok ut. Inte klok ut! Vad händer? Kommer ihåg att det här var en liveintervju där intervjuoffret backade samtidigt som jag följde efter och att min producent bara asgaravde i öronsnäckan hela tiden. Hörde ingenting. usch ja. Ångest.

Misstänker att jag bara ville poängtera med den här bilden att jag hänger med Eva Kela. Well två likes.

Ja inte var Sampo heller någon likeraket. Jag försökte i alla fall.

Kolla vad vi var guuuuuuuulliga 2012. Sååå gulliga att till och med Jonski gillade sig själv och sen Malin då, ja Malin som gillar allt. Tack Malin och Jonski.

Regattan kom med liten klänning och tre likes.

Hur kunde den här ljuvliga lilla bilden på blonda lilla Jonski få noll likes? Va? Btw, saknar den där lägenheter de bodde i då. Den var som en blandning mellan lyxvåning och fjällstuga. Hur bra kombo?

Ja????? Vem????

Min etta på 21 kvadrat som jag bodde i fyra år. Herregud. FYRA år. Men mys ju. Fick flytta ut efter att Niki flyttade in. Så kul var inte real life tetris.

Skäms fortfarande. Usch.

Miwwa var i alla fall en like-raket. SÅÅÅÅ SÖÖÖÖT.

Titta jag och Sonja K. Kommer ihåg att jag kände mig lite småtjock i den här outfiten. Herregud jag var ju smal som bara den? Galet det där.

Titta! Milla var officedog redan då!

Nyår 2012 slutade med Värnamo och en bild där vi skulle se så ledsna ut som möjligt.

 

Nåja. Det var härligheter från min insta 2011-2012. Återkommer med 2013-2014. Då blir jag liiiiiiite liiiite mer pop. Lovar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *